Meditatie Lessen

Meditatie Lessen

Wanneer: maandag

Tijd: 19:00 – 20:15

Wat is meditatie?

Weet je hoe je intens kunt genieten van een zonondergang? Je bent helemaal aanwezig. Door te mediteren ervaar je meer van zulke momenten waarop je volledig aanwezig bent. Het is alsof de stiltes tussen je gedachten langer worden. Wanneer dat gebeurd krijg je een gevoel van rust. Sommigen praten over een gevoel van thuiskomen: je herinnert je wie je echt bent en wat belangrijk voor jou is.

meditate met Christine Leedy

yoga_rect

Wat te verwachten tijdens een Dru meditatie les:

Graag wil ik mensen de gelegenheid geven om te leren mediteren en om het samen te oefenen. We kunnen elkaar ondersteunen en de stilte doorgeven.
Bij Dru meditatie hoort ook beweging. Elke les begint met een korte activatie gevolgd door Dru yoga oefeningen. Deze bewegingen helpen de geblokkeerde energie in je lichaam lost te maken en vrij te laten stromen, waardoor je langer stil kunt blijven zitten tijdens de meditatie. Iedereen is welkom in de les, je kunt de oefeningen ook doen vanaf een stoel.

Verder is er in de les veel aandacht voor:

• een goede zithouding
• hoe je leert je lichaam te laten ontspannen
• ademhaling (pranyama) - en concentratie (dharana) oefeningen
• en natuurlijk….stilte.

Waar:

’t Pand, Kerksteeg 5, Middelburg
(fietsrekken staan op het plein van de Kerksteeg. Er is gratis parkeren langs de Breeweg of op het eind van de Adelaarstraat)

Wanneer:

Elke maandag van 6 januari t/m 20 april 2020
Er is geen les op 13 april
19:00 – 20:15 Dru Meditatie