Over Christine

 

Christine deelt graag al het goede dat Dru yoga en meditatie te bieden hebben met haar cursisten. In 2009 heeft zij de Dru yoga docentenopleiding afgerond, en vanaf dat moment geeft zij yogales en workshops in Middelburg. Als gecertificeerd docent volgt zij elk jaar verschillende masterclasses.

In december 2016 heeft Christine haar Dru meditatie docenten diploma behaald. Zij volgt regelmatig lessen bij de Stichting voor Praktische Filosofie in Middelburg in ‘t Pand, de locatie waar zij op maandag yogales geeft. Behalve dat zij enthousiast bezig is met yoga en meditatie, werkt zij daarnaast ook met veel plezier als taalcoach Engels en helpt zij studenten bij University College Roosevelt om hun schrijf- en studievaardigheden te verbeteren.

   “Ik geniet ervan mensen te begeleiden bij het verwerven van nieuwe inzichten; bijvoorbeeld als studenten merken dat zij zich met meer zelfvertrouwen durven te uiten in het Engels, of als mijn cursisten leren om anders en dieper te ademen en meer van het leven te genieten. Dru yoga voedt mijn creativiteit en helpt me te groeien als individu. Ik hoop dat mijn studenten en cursisten dat ook zo ervaren. Als mijn cursisten mij vertellen dat zij door de yogalessen mobieler geworden zijn, minder pijn hebben of meer rust ervaren, ben ik nog sterker gemotiveerd om deze krachtige beoefening met anderen te delen. Het is een privilege om deze lessen te mogen geven.”