Back to basics

Back to basics

Click here to read this post in English

Beste mensen,

Ik neem aan dat het voor jullie, net als voor mij, moeilijk is yoga en meditatie te oefenen tijdens deze omstandigheden. ‘Back to basics’, oftewel ‘terug naar de basis’  is een uitdrukking die ik heb vaak gehoord en gelezen de laatste week als het gaat over de Coronavirus.  Dus toen dacht ik aan Tadasana: de berghouding, de juiste lichaamshouding, het begin van iedere yogales. Dat kunnen wij tenminste doen, niet?

Ik heb vanochtend een audio opname gemaakt waarin ik de berghouding uitleg zoals in de les. Hier vind je ook een beschrijving van deze houding.Ik ben bezig uit te proberen hoe ik yoga en meditatie lessen rechtstreeks via het internet, als een video conference, kan voortzetten. Ik houd jullie op de hoogte.

Digitale zaken zijn een uitdaging voor mij. Zonder Miriam van ItsmirHosting zouden deze links niet op mijn website staan, zou ik zelfs geen website hebben. Ik ben dankbaar voor haar geduld en hoe zij mij uitdaagt nieuwe dingen te leren.

Dus wil ik bij deze gelegenheid graag Dank Je Wel te zeggen tegen mijn Miriam, en ook tegen alle Miriams van deze wereld. Ja, met het coronavirus leren wij weer hoe belangrijk het is er voor elkaar te zijn en welke basis behoeftes wij hebben.

We gaan back to basics, en profiteren dankbaar van moderne communicatie technologie, mogelijk gemaakt door heel veel mensen die ons hierbij helpen en begeleiden.

En tot slot wens ik jullie veel plezier met de berghouding. Als je vragen, tips, of ideeën hebt over hoe ik in contact met jullie kunnen blijven, dan hoor het ik graag.

Warme groet,

Christine

Reacties zijn gesloten.