Een gelukkig en gezond 2017!

Een gelukkig en gezond 2017!

Zoals veel van jullie al weten, heb ik een paar weken geleden mijn Dru meditatie docent diploma gehaald. Een van de vele voordelen van deze opleiding is een algemeen gevoel van geluk in mijn werk. Dat mijn yoga lessen rijker zijn door het oefenen van meditatie is niet vreemd. Maar ik ervaar ook dat ik meer inzicht krijg in mijn Engelse lessen voor spreekvaardigheid en schrijven.

Ik weet zeker dat hoe meer tijd ik besteed aan yoga en meditatie, hoe meer ontspannen ik word en hoe meer ik doe. Het is gewoon gezond. Gelukkig zien we nu in veel scholen en werkplaatsen steeds meer een bewustwording van de fysieke en mentale voordelen van yoga, mindfulness, en meditatie. Wat ik graag in 2017 en de verdere toekomst hoop te zien is dat het normaal is, gewoon een onderdeel van een werkdag voor kinderen, studenten, en werknemers om deze waardevolle vaardigheden te oefenen.

Dus met als doel om meer yoga en meditatie in ons dagelijks leven te brengen, ga ik twee nieuw groepen starten – in aanvulling op de gebruikelijke maandag en donderdag groepen. Om de week op maandag gaat een nieuwe meditatie les beginnen op 19 januari. En op 2 februari begin ik met een nieuwe yoga groep. Met deze nieuwe lessen zijn er meer gelegenheden voor het inhalen van gemiste lessen, maar is er ook de kans om twee lessen in de week te volgen met korting.

En of je nu mijn yoga of meditatie lessen volgt of niet, ik hoop dat je het hele jaar door zult oefen om gezond en gelukkig te zijn!

Reacties zijn gesloten.