Happy Summer Days

Happy Summer Days

Zomervakantie betekent zonneschijn, lange avonden en genieten van het buitenleven.

Helaas hebben wij een aantal weken geen yoga of meditatie lessen. Hier dus een paar tips hoe je zonder veel moeite yoga kunt beoefenen tijdens deze zomerse dagen.

 

 

• Zoals beloofd vind je hier een gratis Dru-online video van EBR 5, gefilmd in de tuinen van Aubrey, Australië. Hiermee kun je zelf doorgaan met het opheffen van blokkades in je chakra’s. Dit helpt je om een heldere visie te ontwikkelen, zodat duidelijker wordt wat jouw taak in het leven is.

• Als je buiten in de natuur bent, geniet er dan bewust van.Stop tijdens de wandeling en ga in de berghouding staan, doe de Ademhaling van Hemel en Aarde of de Aardegroet. Wees de toeschouwer: Hoe voelt het in je lichaam, je geest, en je hart? De meest eenvoudige manier om yoga te beoefenen in je dagelijks leven is stil te staan bij je ademhaling, je gedachten, je wensen, en je gevoelens. Kijk er alleen naar, en heb geen oordeel.

• Een andere manier om je over te geven aan het hier en nu is scheppen of creëren. Op 6 aug kan je deelnemen aan een ochtend workshop bij Cultuurhuis Middelburg verzorgd door kunstenaar Sylvia Radhuis en mij.

• Nog een laatste tip….ga op woensdagavond yoga doen bij mijn Dru collega Marja Reijnders op het strand in Koudekerke.

Ik hoor graag jullie ervaringen als we elkaar weer zien in september. De lessen beginnen op maandag 3 september bij ’t Pand en op donderdag 7 september bij ’t Hof van Buren.

met een vrolijke zomergroet,
Christine

met dank aan Justa Resovsky-Vrijlandt voor haar (ver)taalsuggesties

Comments are closed.