Happy Summer Days

Happy Summer Days

Zomervakantie betekent zonneschijn, lange avonden en genieten van het buitenleven. Helaas hebben wij een aantal weken geen yoga of meditatie lessen, maar ik wil een paar tips geven over hoe je kunt yoga op een makkelijke manier in je zomerse dagen brengen.

 

 

• Zoals beloofd vind je hier een gratis Dru-online video van EBR 5, gefilmd in de tuinen van Aubrey, Australië. Hiermee kun je zelf doorgaan met het opheffen van blokkades in je chakra’s. Dit kan je helpen een heldere visie te ontwikkelen, zodat het doel in je leven duidelijk wordt

• Terwijk je buiten bent op een favoriete plek in de natuur geniet van het moment. Sta, tijdens het wandelen even stil in De berghouding. Doe De Ademhaling van de Hemel en de Aarde, of misschien de Aardegroet. Wees de toeschouwer: Hoe voelt het in je lichaam, je geest, en je hart? De meest eenvoudige manier om yoga te beoefenen in je dagelijks leven is even stil te staan bij je ademhaling, je gedachten, je wensen, en je gevoelens. Alleen kijken, heb geen oordeel.

• Een andere manier om je over te geven aan het hier en nu is scheppen of creëren. Op 6 aug kan je deelnemen aan een ochtend workshop bij Cultuurhuis Middelburg verzorgd door kunstenaar Sylvia Radhuis en mij.

• Nog een laatste tip….ga lekker yoga doen op woensdag avonden bij mijn Dru collega Marja Reijnders op het strand in Koudekerke.

Ik hoor graag jullie ervaringen als we elkaar weer zien in september. De lessen beginnen op maandag 3 september bij ’t Pand en donderdag 7 september bij ’t Hof van Buren.

Happy Summer Days

[:en]Please share![:][:nl]Delen a.u.b!.[:]
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Reacties zijn gesloten.